->>> Nově můžete pro doručení objednávky využít ekologicky šetrnou dopravu se společností GLS. <<<- Mražené produkty nezasíláme - pouze osobní odběr, nebo večerní rozvoz Praha. Objednávky připravujeme v pořadí, v jakém nám přišly - nejpozději do 24h (pracovní dny) Přednostně připravujeme objednávky s EXPRESNÍM příplatkem. Prosíme vyčkejte na sms + e-mail s instrukcemi.  
Novinky
29.09.2022
Nová otevírací doba výdejního místa od Října 2022
Rozšiřujeme otevírací dobu. Od 3.10.2022 se na vás budeme těšit ve výdejním místě v těchto otevíracích hodinách: PONDĚLÍ:   14:00 - 19:00      ÚTERÝ... číst celé
01.12.2022
Vánoční večerní doručení s výhodnou cenou!
Máme pro vás dárek Abychom vám alespoň maličko ulevili od předvánočního stresu, snížili jsme cenu Večerního doručení v Praze. Doručením objednávk... číst celé
11.10.2022
Nové možnost dopravy pro nemražený sortiment od WEDO
Další novinka v našem obchodě na sebe nenechala dlouho čekat a tak Vám už nyní můžeme nabídnout nové, levnější možnosti dopravy pro nemražený sortimen... číst celé
Zobrazit všechny novinky
Blog
(3) BARF výživa psa - Kosti a rovnováha minerálů
02.11.2022
(3) BARF výživa psa - Kosti a rovnováha minerálů
Proč do psího jídelníčku patří kosti a které druhy kostí jsou pro psy vhodné? Co je to jehlový reflex u psa a jsou obavy ze zkrmování kostí oprávněné?... číst celé
(2) BARF výživa psa - Vyvážené tuky v krmné dávce
16.11.2021
(2) BARF výživa psa - Vyvážené tuky v krmné dávce
Bohatým zdrojem energie a velmi důležitou živinou jsou tuky. I pes na odtučňovací dietě potřebuje tuky. Jak mají být v krmné dávce vyváženy si stručně... číst celé
(1) BARF a nutriční požadavky na výživu psa
11.11.2021
(1) BARF a nutriční požadavky na výživu psa
Pojďme si říci základní informace o tom co vlastně psy potřebují pro svojí výživu. Série našich článků, které na sebe navazují, usnadní orientaci v na... číst celé
Zobrazit všechny články
  1. Úvod
  2. Souhlas se zpracováním osobních údajů pro účely rozesílky e-mailových obchodních sdělení
Souhlas se zpracováním osobních údajů pro účely rozesílky e-mailových obchodních sdělení
  1. Společnost Bc. Jana Malá, DiS., se sídlem Adamovská 1/803 Praha 4 - Michle 140 00, IČO 04421531 (dále jen „Správce“), aby ve smyslu nařízení Evropského parlamentu a Rady (EU) č. 2016/679 o ochraně fyzických osob v souvislosti se zpracováním osobních údajů a o volném pohybu těchto údajů a o zrušení směrnice 95/46/ES (obecné nařízení o ochraně osobních údajů) (dále jen „Nařízení“), zpracovával/a následující osobní údaje:

    • emailovou adresu
  2. Výše uvedené osobní údaje budou zpracovány za účelem:

    • zařazení do databáze pro zasílání online obchodních sdělení.
  3. Souhlas udělujete na zpracování po dobu 3 let a to za účelem:

    • zasílání obchodních sdělení, pokud tuto dobu neprodloužíte
  4. Zpracování osobních údajů je prováděno Správcem osobních údajů, osobní údaje však mohou zpracovávat i tito zpracovatelé:

    • Poskytovatelem služby Eshop-rychle, provozované společností Golemos s.r.o., sídlem Zátkovo nábřeží 448/73, 370 01, České Budějovice
    • Případně další poskytovatelé zpracovatelských softwarů, služeb a aplikací, které však v současné době společnost nevyužívá.
  5. Osobní údaje nebudou předány mimo území EU.

  6. Souhlas se zpracováním lze vzít kdykoliv zpět, a to například úpravou preferencí ochrany soukromí v patičce webu, zasláním dopisu, emailu nebo proklikem na odkaz v obchodním sdělení.

  7. Vezměte, prosíme, na vědomí, že podle Nařízení máte právo:

    • vzít souhlas se zpracováním osobních údajů kdykoliv zpět, toto zpětvzetí bude mít za následek ukončení rozesílky e-mailových obchodních sdělení, popř. na vlastní žádost fyzické odstranění osobních údajů z databáze e-mailového nástroje
    • požadovat po Správci informaci, jaké vaše osobní údaje zpracovává
    • vyžádat si u Správce přístup k vašim zpracovávaným osobním údajům a požadovat jejich kopii
    • u automatizovaně zpracovaných osobních údajů na jejich přenositelnost
    • nechat vaše zpracovávané osobní údaje aktualizovat nebo opravit, popřípadě požadovat omezení jejich zpracování
    • požadovat po společnosti výmaz vašich osobních údajů, pokud se nejedná o osobní údaje, které je Správce povinen nebo oprávněn dále zpracovávat dle příslušných právních předpisů
    • na účinnou soudní ochranu, pokud máte za to, že vaše práva podle Nařízení byla porušena v důsledku zpracování vašich osobních údajů v rozporu s tímto Nařízením
    • v případě pochybností o dodržování povinností souvisejících se zpracováním osobních údajů se obrátit na Správce nebo na Úřad pro ochranu osobních údajů

Novinky z našeho blogu

(3) BARF výživa psa - Kosti a rovnováha minerálů
02.11.2022
(3) BARF výživa psa - Kosti a rovnováha minerálů
Proč do psího jídelníčku patří kosti a které druhy kostí jsou pro psy vhodné? Co je to jehlový reflex u psa a jsou obavy ze zkrmování kostí oprávněné?... číst celé
(2) BARF výživa psa - Vyvážené tuky v krmné dávce
16.11.2021
(2) BARF výživa psa - Vyvážené tuky v krmné dávce
Bohatým zdrojem energie a velmi důležitou živinou jsou tuky. I pes na odtučňovací dietě potřebuje tuky. Jak mají být v krmné dávce vyváženy si stručně... číst celé
(1) BARF a nutriční požadavky na výživu psa
11.11.2021
(1) BARF a nutriční požadavky na výživu psa
Pojďme si říci základní informace o tom co vlastně psy potřebují pro svojí výživu. Série našich článků, které na sebe navazují, usnadní orientaci v na... číst celé
Příběh Forbarf.cz a zdravého psího seniora
11.09.2020
Příběh Forbarf.cz a zdravého psího seniora
Tento článek jsme napsali na počest životního jubilea psí dámy, kvůli které Forbarf.cz před pěti lety vznikl. Ano! Ten puntikatý pes, nejasného původu... číst celé
Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku. Zároveň je povinen zaevidovat přijatou tržbu u správce daně online; v případě technického výpadku pak nejpozději do 48 hodin.
Forbarf.cz © 2022
Vytvořeno na Eshop-rychle.czEshop-rychle.cz