>>> Nová značka masa v nabídce Pansen Express <<< !!!! Nově máme otevřeno také v pátek od 12:00 - 15:00 !!!
Novinky
07.05.2022
Pomáhejme společně psímu hospicu Šťastná srdíčka z.s.
Hospicu Šťastná srdíčka z.s. akutně chybí finance na krmivo i léky Před několika lety se paní Martina Dostálová, profesí fyzioterapeutka, rozhodla po... číst celé
01.05.2022
Otevíráme také v pátek od 12:00-15:00
Nově otevřeme od 6.5.2022 výdejní místo našim zákazníkům také v pátek od 12:00-15:00.  číst celé
03.03.2022
Měníme obchodní podmínky a ceny dopravy od 4.3.2020
1) Aktualizované obchodní podmínky Věnujte prosím pozornost novým obchodním podmínkám, ve kterých jsme ošetřili zejména pravidla vyzvedávání a úhrady... číst celé
Zobrazit všechny novinky
Blog
(2) BARF výživa psa - vyvážené tuky v krmné dávce
16.11.2021
(2) BARF výživa psa - vyvážené tuky v krmné dávce
Bohatým zdrojem energie a velmi důležitou živinou jsou tuky. I pes na odtučňovací dietě potřebuje tuky. Jak mají být v krmné dávce vyváženy si stručně... číst celé
(1) BARF a nutriční požadavky na výživu psa
11.11.2021
(1) BARF a nutriční požadavky na výživu psa
Pojďme si říci základní informace o tom co vlastně psy potřebují pro svojí výživu. Série našich článků, které na sebe navazují, usnadní orientaci v na... číst celé
Příběh Forbarf.cz a zdravého psího seniora
11.09.2020
Příběh Forbarf.cz a zdravého psího seniora
Tento článek jsme napsali na počest životního jubilea psí dámy, kvůli které Forbarf.cz před pěti lety vznikl. Ano! Ten puntikatý pes, nejasného původu... číst celé
Zobrazit všechny články
  1. Úvod
  2. Souhlas se zpracováním osobních údajů pro účely registrace uživatelského účtu
Souhlas se zpracováním osobních údajů pro účely registrace uživatelského účtu
  1.  

    Společnost Bc. Jana Malá, DiS., se sídlem Adamovská 1/803, Praha 4 - Michle 140 00. IČO 04421531

    (dále jen „Správce“), aby ve smyslu nařízení Evropského parlamentu a Rady (EU) č. 2016/679 o ochraně fyzických osob v souvislosti se zpracováním osobních údajů a o volném pohybu těchto údajů a o zrušení směrnice 95/46/ES (obecné nařízení o ochraně osobních údajů) (dále jen „Nařízení“), zpracovával/a následující osobní údaje:

    • jméno a příjmení
    • emailovou adresu
    • telefonní číslo
    • fakturační adresu
    • dodací adresu
    • historii objednávek
  2. Výše uvedené osobní údaje budou zpracovány za účelem:

    • zřízení a administrace uživatelského účtu
    • nabídnutí pohodlnějšího nákupního zážitku
  3. Souhlas udělujete na zpracování po dobu 5 let a to za účelem:

    • zřízení a administrace uživatelského účtu, pokud tuto dobu neprodloužíte. K prodloužení dochází aktivním využíváním uživatelského účtu, čili při každém přihlášení do uživatelského účtu
    • nabídnutí pohodlnějšího nákupního zážitku
  4. Zpracování osobních údajů je prováděno Správcem osobních údajů, osobní údaje však mohou zpracovávat i tito zpracovatelé:

    • Poskytovatel služby Eshop-rychle, provozované společností Golemos s.r.o., sídlem Zátkovo nábřeží 448/73, 370 01, České Budějovice
    • Případně další poskytovatelé zpracovatelských softwarů, služeb a aplikací, které však v současné době společnost nevyužívá.
  5. Osobní údaje nebudou předány mimo území EU.

  6. Souhlas se zpracováním lze vzít kdykoliv zpět, a to a to zasláním dopisu, emailu s žádostí o odstranění.

  7. Vezměte, prosíme, na vědomí, že podle Nařízení máte právo:

    • vzít souhlas se zpracováním osobních údajů kdykoliv zpět, toto zpětvzetí bude mít za následek odstranění uživatelské registrace z databáze včetně s tím spojených osobních údajů
    • požadovat po Správci informaci, jaké vaše osobní údaje zpracovává
    • vyžádat si u Správce přístup k vašim zpracovávaným osobním údajům a požadovat jejich kopii
    • u automatizovaně zpracovaných osobních údajů na jejich přenositelnost
    • nechat vaše zpracovávané osobní údaje aktualizovat nebo opravit, popřípadě požadovat omezení jejich zpracování
    • požadovat po společnosti výmaz vašich osobních údajů, pokud se nejedná o osobní údaje, které je Správce povinen nebo oprávněn dále zpracovávat dle příslušných právních předpisů
    • na účinnou soudní ochranu, pokud máte za to, že vaše práva podle Nařízení byla porušena v důsledku zpracování vašich osobních údajů v rozporu s tímto Nařízením
    • v případě pochybností o dodržování povinností souvisejících se zpracováním osobních údajů se obrátit na Správce nebo na Úřad pro ochranu osobních údajů

Novinky z našeho blogu

(2) BARF výživa psa - vyvážené tuky v krmné dávce
16.11.2021
(2) BARF výživa psa - vyvážené tuky v krmné dávce
Bohatým zdrojem energie a velmi důležitou živinou jsou tuky. I pes na odtučňovací dietě potřebuje tuky. Jak mají být v krmné dávce vyváženy si stručně... číst celé
(1) BARF a nutriční požadavky na výživu psa
11.11.2021
(1) BARF a nutriční požadavky na výživu psa
Pojďme si říci základní informace o tom co vlastně psy potřebují pro svojí výživu. Série našich článků, které na sebe navazují, usnadní orientaci v na... číst celé
Příběh Forbarf.cz a zdravého psího seniora
11.09.2020
Příběh Forbarf.cz a zdravého psího seniora
Tento článek jsme napsali na počest životního jubilea psí dámy, kvůli které Forbarf.cz před pěti lety vznikl. Ano! Ten puntikatý pes, nejasného původu... číst celé
Rozhovor s kolegyní Táňou, předvychovatelkou vodících psů
28.08.2020
Rozhovor s kolegyní Táňou, předvychovatelkou vodících psů
Věděli jste, že se můžete stát dobrovolníkem? Chcete vědět jak výcvik probíhá? Nebo jaké podmínky musíte splňovat? Vyzpovídali jsme naši kolegyni Táňu... číst celé
Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku. Zároveň je povinen zaevidovat přijatou tržbu u správce daně online; v případě technického výpadku pak nejpozději do 48 hodin.
Forbarf.cz © 2022
Vytvořeno na Eshop-rychle.czEshop-rychle.cz