->>> Nově můžete pro doručení objednávky využít ekologicky šetrnou dopravu se společností GLS. <<<- Mražené produkty nezasíláme - pouze osobní odběr, nebo večerní rozvoz Praha. Objednávky připravujeme v pořadí, v jakém nám přišly - nejpozději do 24h (pracovní dny) Přednostně připravujeme objednávky s EXPRESNÍM příplatkem. Prosíme vyčkejte na sms + e-mail s instrukcemi.  
Novinky
29.09.2022
Nová otevírací doba výdejního místa od Října 2022
Rozšiřujeme otevírací dobu. Od 3.10.2022 se na vás budeme těšit ve výdejním místě v těchto otevíracích hodinách: PONDĚLÍ:   14:00 - 19:00      ÚTERÝ... číst celé
01.12.2022
Vánoční večerní doručení s výhodnou cenou!
Máme pro vás dárek Abychom vám alespoň maličko ulevili od předvánočního stresu, snížili jsme cenu Večerního doručení v Praze. Doručením objednávk... číst celé
11.10.2022
Nové možnost dopravy pro nemražený sortiment od WEDO
Další novinka v našem obchodě na sebe nenechala dlouho čekat a tak Vám už nyní můžeme nabídnout nové, levnější možnosti dopravy pro nemražený sortimen... číst celé
Zobrazit všechny novinky
Blog
(3) BARF výživa psa - Kosti a rovnováha minerálů
02.11.2022
(3) BARF výživa psa - Kosti a rovnováha minerálů
Proč do psího jídelníčku patří kosti a které druhy kostí jsou pro psy vhodné? Co je to jehlový reflex u psa a jsou obavy ze zkrmování kostí oprávněné?... číst celé
(2) BARF výživa psa - Vyvážené tuky v krmné dávce
16.11.2021
(2) BARF výživa psa - Vyvážené tuky v krmné dávce
Bohatým zdrojem energie a velmi důležitou živinou jsou tuky. I pes na odtučňovací dietě potřebuje tuky. Jak mají být v krmné dávce vyváženy si stručně... číst celé
(1) BARF a nutriční požadavky na výživu psa
11.11.2021
(1) BARF a nutriční požadavky na výživu psa
Pojďme si říci základní informace o tom co vlastně psy potřebují pro svojí výživu. Série našich článků, které na sebe navazují, usnadní orientaci v na... číst celé
Zobrazit všechny články
  1. Úvod
  2. Souhlas se zpracováním osobních údajů pro účely zobrazování marketingových nabídek
Souhlas se zpracováním osobních údajů pro účely zobrazování marketingových nabídek
  1. Společnost Bc. Jana Malá, DiS., se sídlem Adamovská 1/803, Praha 4 - Michle 140 00. IČO 04421531(dále jen „Správce“), aby ve smyslu nařízení Evropského parlamentu a Rady (EU) č. 2016/679 o ochraně fyzických osob v souvislosti se zpracováním osobních údajů a o volném pohybu těchto údajů a o zrušení směrnice 95/46/ES (obecné nařízení o ochraně osobních údajů) (dále jen „Nařízení“), zpracovával/a následující osobní údaje:

    • marketingové cookies (anonymní)
    • aktivita uživatele (prohlížené produkty a stránky, nákupní chování)
  2. Výše uvedené osobní údaje budou zpracovány za účelem:

    • marketingového zpracování Vašich nákupních preferencí
    • personalizace (tedy přizpůsobení) obchodních nabídek či kampaní
  3. Souhlas udělujete na zpracování po dobu 90 dní a to za účelem:

    • marketingového zpracování vašich nákupních preferencí, pokud tuto dobu neprodloužíte
    • personalizace (tedy přizpůsobení) obchodních nabídek či kampaní, pokud tuto dobu neprodloužíte
  4. Zpracování osobních údajů je prováděno Správcem osobních údajů, osobní údaje však mohou zpracovávat i tito zpracovatelé:

    • Poskytovatelem služby Eshop-rychle, provozované společností Golemos s.r.o., sídlem Zátkovo nábřeží 448/73, 370 01, České Budějovice
    • Poskytovatelem služby Facebook Ads, provozované společností Facebook Inc., sídlem 1601 Willow Road, Menlo Park, CA 94025, USA
    • Poskytovatelem služby Google AdWords, provozované společností Google Inc., sídlem 1600 Amphitheatre Parkway, Mountain View, CA 94043, USA
    • Poskytovatelem služby Sklik, provozované společností Seznam a.s., sídlem Radlická 3294/10, 150 00, Praha 5, ČR
    • Případně další poskytovatelé zpracovatelských softwarů, služeb a aplikací, které však v současné době společnost nevyužívá
  5. Osobní údaje nebudou předány mimo území EU. (Servery na území EU)

  6. Souhlas se zpracováním lze vzít kdykoliv zpět, a to úpravou preferencí ochrany soukromí v patičce webu nebo zasláním emailu.

  7. Vezměte, prosíme, na vědomí, že podle Nařízení máte právo:

    • vzít souhlas se zpracováním osobních údajů kdykoliv zpět, toto zpětvzetí bude mít za následek zabránění spouštění remarketingových kódů reklamních nástrojů a zabránění personalizace obsahu na webových stránkách e-shopu
    • požadovat po Správci informaci, jaké vaše osobní údaje zpracovává
    • vyžádat si u Správce přístup k vašim zpracovávaným osobním údajům a požadovat jejich kopii
    • u automatizovaně zpracovaných osobních údajů na jejich přenositelnost
    • nechat vaše zpracovávané osobní údaje aktualizovat nebo opravit, popřípadě požadovat omezení jejich zpracování
    • požadovat po společnosti výmaz vašich osobních údajů, pokud se nejedná o osobní údaje, které je Správce povinen nebo oprávněn dále zpracovávat dle příslušných právních předpisů
    • na účinnou soudní ochranu, pokud máte za to, že vaše práva podle Nařízení byla porušena v důsledku zpracování vašich osobních údajů v rozporu s tímto Nařízením
    • v případě pochybností o dodržování povinností souvisejících se zpracováním osobních údajů se obrátit na Správce nebo na Úřad pro ochranu osobních údajů

Novinky z našeho blogu

(3) BARF výživa psa - Kosti a rovnováha minerálů
02.11.2022
(3) BARF výživa psa - Kosti a rovnováha minerálů
Proč do psího jídelníčku patří kosti a které druhy kostí jsou pro psy vhodné? Co je to jehlový reflex u psa a jsou obavy ze zkrmování kostí oprávněné?... číst celé
(2) BARF výživa psa - Vyvážené tuky v krmné dávce
16.11.2021
(2) BARF výživa psa - Vyvážené tuky v krmné dávce
Bohatým zdrojem energie a velmi důležitou živinou jsou tuky. I pes na odtučňovací dietě potřebuje tuky. Jak mají být v krmné dávce vyváženy si stručně... číst celé
(1) BARF a nutriční požadavky na výživu psa
11.11.2021
(1) BARF a nutriční požadavky na výživu psa
Pojďme si říci základní informace o tom co vlastně psy potřebují pro svojí výživu. Série našich článků, které na sebe navazují, usnadní orientaci v na... číst celé
Příběh Forbarf.cz a zdravého psího seniora
11.09.2020
Příběh Forbarf.cz a zdravého psího seniora
Tento článek jsme napsali na počest životního jubilea psí dámy, kvůli které Forbarf.cz před pěti lety vznikl. Ano! Ten puntikatý pes, nejasného původu... číst celé
Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku. Zároveň je povinen zaevidovat přijatou tržbu u správce daně online; v případě technického výpadku pak nejpozději do 48 hodin.
Forbarf.cz © 2022
Vytvořeno na Eshop-rychle.czEshop-rychle.cz