Novinky
22.05.2018
Nové obchodní podmínky /GDPR/
https://www.forbarf.cz/obchodni-podminky-nove-forbarf-cz číst celé
01.03.2017
Zapojili jsme se dle zákona do povinné evidence tržeb - EET
„Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku. Zároveň je povinen zaevidovat přijatou tržbu u správce daně online;... číst celé
01.10.2016
ONLINE PLATBA KARTOU - pouze online při objednávání!
Rádi bychom Vás informovali, v našem internetovém obchodě (e-shopu), při tvorbě a odesílání objednávky je možné zaplatit objednávku "online" platební ... číst celé
Zobrazit všechny novinky
Blog
MED VE VÝŽIVĚ PSŮ
04.09.2019
MED VE VÝŽIVĚ PSŮ
Tento článek vám jako jeden z mála článků, odpoví na celou řadu otázek, se kterými se potkáváme od té doby, kdy jsme do nabídky produktů našeho obchod... číst celé
PROČ KUPOVAT MASO VE SPECIALIZOVANÝCH “BARF OBCHODECH”?
03.07.2019
PROČ KUPOVAT MASO VE SPECIALIZOVANÝCH “BARF OBCHODECH”?
Kde nakoupíte kvalitní maso pro psy? Proč prodejci granulí a předražených produktů zařadili do nabídky maso pro psy? Jaké jsou výhodny a nevýhody náku... číst celé
HNĚDÁ MOŘSKÁ ŘASA KELPA
30.03.2018
HNĚDÁ MOŘSKÁ ŘASA KELPA
Jaké příznivé účinky má Kelpa? Jak a kde se Kelpa pěstuje a sklízí? Proč vlastně pomáhá se zápachem ze psích tlamiček? Co vše vyřešíte přidáváním Ke... číst celé
Zobrazit všechny články
  1. Úvod
  2. Ochrana osobních údajů e-shopu Forbarf.cz
Ochrana osobních údajů e-shopu Forbarf.cz
  1.  (dále jen „prodávající“ nebo „správce“) zpracovává ve smyslu nařízení Evropského parlamentu a Rady (EU) č. 2016/679 o ochraně fyzických osob v souvislosti se zpracováním osobních údajů a o volném pohybu těchto údajů a o zrušení směrnice 95/46/ES (obecné nařízení o ochraně osobních údajů)(dále jen „Nařízení“), následující osobní údaje:

    • jméno, příjmení
    • e-mailovou adresu
    • telefonní číslo
    • adresu/sídlo
  2. Výše uvedené osobní údaje je nutné zpracovat pro odbavení objednávek a další plnění ze smlouvy, pokud mezi vámi a prodávajícím dojde k uzavření kupní smlouvy. Takové zpracování osobních údajů umožňuje čl. 6 odst. 1 písm. b) Nařízení – zpracování je nezbytné pro splnění smlouvy.

    Prodávající zpracovává tyto údaje rovněž za účelem evidence smlouvy a případného budoucího uplatnění a obranu práv a povinností smluvních stran. Uchování a zpracování osobních údajů je za výše uvedeným účelem po dobu 10 let od realizace poslední části plnění dle smlouvy, nepožaduje-li jiný právní předpis uchování smluvní dokumentace po dobu delší. Takové zpracování je možné na základě čl. 6 odst. 1 písm. c) a f) Nařízení – zpracování je nezbytné pro splnění právní povinnosti a pro účely oprávněných zájmů správce.

  3. Na e-mailovou adresu, případně telefonní číslo mohou být kupujícímu zasílány novinky a jiná obchodní sdělení, tento postup umožňuje § 7 odst. 3 zákona č.480/2004 Sb., o službách informační společnosti, pokud jej kupující neodmítne. Tato sdělení lze kdykoliv jakýmkoliv způsobem – například zasláním e-mailu nebo proklikem na odkaz v obchodním sdělení – odhlásit.

  4. Zpracování osobních údajů je prováděno Bc. Janou Malou, DiS.,  tedy správcem osobních údajů. Osobní údaje pro tohoto správce zpracovávají také zpracovatelé:

    • Poskytovatelem služby Eshop-rychle, provozované společností Golemos s.r.o., sídlem Zátkovo nábřeží 448/73, 370 01, České Budějovice
    • IN TIME SPEDICE, spol. s r.o. IČO: 25722174, Praha 8, Pobřežní 18/16, PSČ 186 00
    • Zásilkovna s.r.o., IČO: 28408306, Drahobejlova 1019/27, Praha Libeň (Praha 9), 190 00
    • Česká pošta, s.p. IČ: 47114983, Politických vězňů 909/4, Praha Nové Město (Praha 1),110 00

    Osobní údaje nebudou předány do třetích zemí mimo EU.

  5. Správce nemá osobu tzv. pověřence. Správce lze kontaktovat na emailové adrese objednavky@forbarf.cz

  6. Správce osobních údajů, jakožto provozovatel webové stránky Bc. Jana Malá,DiS., užívá na této webové stránce soubory cookies, které jsou zde užity za účelem:

        • měření návštěvnosti webových stránek a vytváření statistik týkající se návštěvnosti a chování návštěvníků na webových stránkách
        • základní funkčnosti webových stránek

    • Sběr cookies za účelem uvedeným výše může být považováno za zpracování osobních údajů. Takové zpracování je možné na základě zákonného důvodu - oprávněného zájmu správce, a umožňuje ho čl. 6 odst. 1 písm. f) Nařízení.
    • Webové stránky lze používat i v režimu, který neumožňuje sbírání údajů o chování návštěvníků webu – tento režim je možný buďto nastavit v rámci nastavení prohlížeče, nebo je možné vznést proti takovému sběru na základě oprávněného zájmu správce námitku dle čl. 21 Nařízení, která je dostupná v dolní části webových stránek. Vaše námitka bude vyhodnocena bezodkladně. Cookies nezbytné pro funkčnost webu budou uchovány pouze po dobu nezbytně nutnou pro fungování webu.
    • Vznese-li návštěvník námitku proti zpracování technických cookies nezbytných pro fungování webových stránek, nelze v takovém případě zaručit plnou funkčnost a kompatibilitu webových stránek.
    • Cookies, které jsou sbírány za účelem měření návštěvnosti webu a vytváření statistik týkající se návštěvnosti a chování návštěvníků na webu, jsou posuzovány v podobě hromadného celku a v anonymní podobě, která neumožňuje identifikaci jednotlivce.
    • Shromážděné cookies soubory jsou zpracovány dalšími zpracovateli:
      • Poskytovatelem služby Google Analytics, provozované společností Google Inc., sídlem 1600 Amphitheatre Parkway, Mountain View, CA 94043, USA
  7. Vezměte, prosíme, na vědomí, že podle Nařízení máte právo:

    • zrušit kdykoliv zasílání obchodních sdělení,
    • vznést námitku proti zpracování na základě oprávněného zájmu správce,
    • požadovat po nás informaci, jaké vaše osobní údaje zpracováváme,
    • vyžádat si u nás přístup k těmto údajům a tyto nechat aktualizovat nebo opravit, popřípadě požadovat omezení zpracování,
    • požadovat po nás výmaz těchto osobních údajů, výmaz provedeme, pokud to nebude v rozporu s platnými právními předpisy nebo oprávněnými zájmy správce,
    • na přenositelnost údajů, pokud se jedná o automatizované zpracování na základě souhlasu nebo z důvodu plnění smlouvy,
    • požadovat kopii zpracovávaných osobních údajů,
    • na účinnou soudní ochranu, pokud máte za to, že vaše práva podle Nařízení byla porušena v důsledku zpracování vašich osobních údajů v rozporu s tímto Nařízením,
    • podat stížnost u Úřadu pro ochranu osobních údajů.

Novinky z našeho blogu

MED VE VÝŽIVĚ PSŮ
04.09.2019
MED VE VÝŽIVĚ PSŮ
Tento článek vám jako jeden z mála článků, odpoví na celou řadu otázek, se kterými se potkáváme od té doby, kdy jsme do nabídky produktů našeho obchod... číst celé
PROČ KUPOVAT MASO VE SPECIALIZOVANÝCH “BARF OBCHODECH”?
03.07.2019
PROČ KUPOVAT MASO VE SPECIALIZOVANÝCH “BARF OBCHODECH”?
Kde nakoupíte kvalitní maso pro psy? Proč prodejci granulí a předražených produktů zařadili do nabídky maso pro psy? Jaké jsou výhodny a nevýhody náku... číst celé
HNĚDÁ MOŘSKÁ ŘASA KELPA
30.03.2018
HNĚDÁ MOŘSKÁ ŘASA KELPA
Jaké příznivé účinky má Kelpa? Jak a kde se Kelpa pěstuje a sklízí? Proč vlastně pomáhá se zápachem ze psích tlamiček? Co vše vyřešíte přidáváním Ke... číst celé

 

 
Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku. Zároveň je povinen zaevidovat přijatou tržbu u správce daně online; v případě technického výpadku pak nejpozději do 48 hodin.
Vytvořeno na Eshop-rychle.czEshop-rychle.cz
Zpracování osobních údajů můžete ovlivnit úpravou svých preferencí ochrany soukromí.