POZOR - prázdninový provoz - Červenec V týdnu od 4.7 do 10.7.2022 máme celo firemní dovolenou a výdejní místo bude celý týden uzavřeno a rozvoz je v tomto týdnu zrušen. V termínu od 29.6 do 17.7 nás prosím kontaktujte pouze e-mailem na: objednavky@forbarf.cz, na telefonu NEBUDEME v tomto termínu dostupní. V tomto termínu nebudou v našem e-shopu dostupné granule ani doprava přes Zásilkovnu. Pátek 1.7.2022 máme otevřeno od 12:00-15:00. Páteční provoz je po dobu letních měsíců zrušen. Pátky znovu otevřeme od 7.9.2022. Děkujeme za pochopení a přejeme vám krásné letní dny.  
Novinky
20.06.2022
Otevírací doba výdejního místa a rozvoz (červenec 2022)
PRÁZDNINOVÝ PROVOZ VÝDEJNÍHO MÍSTA v ČERVENCI 2022 Týden firemní dovolené V termínu od 4.7 do 10.7 máme dovolenou a výdejní místo bude uzavřeno. V... číst celé
07.05.2022
Pomáhejme společně psímu hospicu Šťastná srdíčka z.s.
Hospicu Šťastná srdíčka z.s. akutně chybí finance na krmivo i léky Před několika lety se paní Martina Dostálová, profesí fyzioterapeutka, rozhodla po... číst celé
30.05.2022
Dolina Noteci - kapsičky pro psy - letošní novinka v nabídce
👉 Dolina Noteci - kapsičky bez konzervantů a barviv jsou letošní novinkou v nabídce pro psy. Dvě řady s různou gramáží nabízí krmivo, pokrývající i ... číst celé
Zobrazit všechny novinky
Blog
(2) BARF výživa psa - vyvážené tuky v krmné dávce
16.11.2021
(2) BARF výživa psa - vyvážené tuky v krmné dávce
Bohatým zdrojem energie a velmi důležitou živinou jsou tuky. I pes na odtučňovací dietě potřebuje tuky. Jak mají být v krmné dávce vyváženy si stručně... číst celé
(1) BARF a nutriční požadavky na výživu psa
11.11.2021
(1) BARF a nutriční požadavky na výživu psa
Pojďme si říci základní informace o tom co vlastně psy potřebují pro svojí výživu. Série našich článků, které na sebe navazují, usnadní orientaci v na... číst celé
Příběh Forbarf.cz a zdravého psího seniora
11.09.2020
Příběh Forbarf.cz a zdravého psího seniora
Tento článek jsme napsali na počest životního jubilea psí dámy, kvůli které Forbarf.cz před pěti lety vznikl. Ano! Ten puntikatý pes, nejasného původu... číst celé
Zobrazit všechny články
  1. Úvod
  2. Souhlas se zpracováním osobních údajů pro účely diskuzních příspěvků a komentářů
Souhlas se zpracováním osobních údajů pro účely diskuzních příspěvků a komentářů
  1. Společnost Bc. Jana Malá, DiS., se sídlem Adamovská 1/803, Praha 4 - Michle 140 00. IČO 04421531(dále jen „Správce“), aby ve smyslu nařízení Evropského parlamentu a Rady (EU) č. 2016/679 o ochraně fyzických osob v souvislosti se zpracováním osobních údajů a o volném pohybu těchto údajů a o zrušení směrnice 95/46/ES (obecné nařízení o ochraně osobních údajů) (dále jen „Nařízení“), zpracovával/a následující osobní údaje:

    • jméno / přezdívku
    • emailovou adresu
    • fotografii (pokud poskytnete přes službu třetí strany).
  2. Výše uvedené osobní údaje budou zpracovány za účelem:

    • zobrazení diskuzních příspěvků a komentářů na webu s informacemi o diskutujícím
  3. Souhlas udělujete na zpracování po dobu 10 let a to za účelem:

    • zobrazení diskuzních příspěvků a komentářů na webu s informacemi o diskutujícím
  4. Zpracování osobních údajů je prováděno Správcem osobních údajů, osobní údaje však mohou zpracovávat i tito zpracovatelé:

    • Poskytovatelem služby Eshop-rychle, provozované společností Golemos s.r.o., sídlem Zátkovo nábřeží 448/73, 370 01, České Budějovice
    • Případně další poskytovatelé zpracovatelských softwarů, služeb a aplikací, které však v současné době společnost nevyužívá.
  5. Osobní údaje nebudou předány mimo území EU.

  6. Souhlas se zpracováním lze vzít kdykoliv zpět, a to například úpravou preferencí ochrany soukromí v patičce webu, zasláním dopisu, e-mailu.

  7. Vezměte, prosíme, na vědomí, že podle Nařízení máte právo:

    • vzít souhlas se zpracováním osobních údajů kdykoliv zpět, toto zpětvzetí bude mít za následek anonymizování informací o diskutujícím u vašich příspěvků (úpravou preferencí ochrany soukromí v patičce webu), popř. na slovní žádost (dopis, e-mail) kompletní výmaz vašich diskuzních příspěvků.
    • požadovat po Správci informaci, jaké vaše osobní údaje zpracovává
    • vyžádat si u Správce přístup k vašim zpracovávaným osobním údajům a požadovat jejich kopii
    • u automatizovaně zpracovaných osobních údajů na jejich přenositelnost
    • nechat vaše zpracovávané osobní údaje aktualizovat nebo opravit, popřípadě požadovat omezení jejich zpracování
    • požadovat po společnosti výmaz vašich osobních údajů, pokud se nejedná o osobní údaje, které je Správce povinen nebo oprávněn dále zpracovávat dle příslušných právních předpisů
    • na účinnou soudní ochranu, pokud máte za to, že vaše práva podle Nařízení byla porušena v důsledku zpracování vašich osobních údajů v rozporu s tímto Nařízením
    • v případě pochybností o dodržování povinností souvisejících se zpracováním osobních údajů se obrátit na Správce nebo na Úřad pro ochranu osobních údajů

Novinky z našeho blogu

(2) BARF výživa psa - vyvážené tuky v krmné dávce
16.11.2021
(2) BARF výživa psa - vyvážené tuky v krmné dávce
Bohatým zdrojem energie a velmi důležitou živinou jsou tuky. I pes na odtučňovací dietě potřebuje tuky. Jak mají být v krmné dávce vyváženy si stručně... číst celé
(1) BARF a nutriční požadavky na výživu psa
11.11.2021
(1) BARF a nutriční požadavky na výživu psa
Pojďme si říci základní informace o tom co vlastně psy potřebují pro svojí výživu. Série našich článků, které na sebe navazují, usnadní orientaci v na... číst celé
Příběh Forbarf.cz a zdravého psího seniora
11.09.2020
Příběh Forbarf.cz a zdravého psího seniora
Tento článek jsme napsali na počest životního jubilea psí dámy, kvůli které Forbarf.cz před pěti lety vznikl. Ano! Ten puntikatý pes, nejasného původu... číst celé
Rozhovor s kolegyní Táňou, předvychovatelkou vodících psů
28.08.2020
Rozhovor s kolegyní Táňou, předvychovatelkou vodících psů
Věděli jste, že se můžete stát dobrovolníkem? Chcete vědět jak výcvik probíhá? Nebo jaké podmínky musíte splňovat? Vyzpovídali jsme naši kolegyni Táňu... číst celé
Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku. Zároveň je povinen zaevidovat přijatou tržbu u správce daně online; v případě technického výpadku pak nejpozději do 48 hodin.
Forbarf.cz © 2022
Vytvořeno na Eshop-rychle.czEshop-rychle.cz