Používáním našich stránek souhlasíte s ukládáním souborů cookie na vašem počítači / zařízení. Nastavení cookies můžete změnit v nastavení vašeho prohlížeče. Omlouváme se, že Vás musíme obtěžovat touto informací.

KONTAKTY

Jana Malá - Forbarf.cz
Prodejna: Jažlovická 1314/13
149 00 Praha 11 - Háje
tel: +420 777349023
napište nám
Po a St: 18:00 - 20:00, úterý: zavřeno
Čt: 15:00 - 18:00, pátek: zavřeno

NOVINKY

arr3Zapojili jsme se dle zákona do povinné evidence tržeb - EET„Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku. Zároveň je... arr3Nové obchodní podmínky /GDPR/https://www.forbarf.cz/obchodni-podminky-nove-forbarf-cz... arr3RUŠÍME rozesílání masa po celé ČR !Velmi se omlouváme našim zákazníkům z jiných lokalit než je Praha a okolí, ale v důsledku... arr3ONLINE PLATBA KARTOURádi bychom Vás informovali, že od dnešního dne je možné v našem obchodě zaplatit objednávku, vedle...

ZBOŽÍ V AKCI

naše cena 32 Kč
skladem
naše cena 29 Kč
skladem

ANKETA

Jak se Vám líbí náš nový design internetového obchodu ?

Je to super !!! 59% Docela se mi to líbí 18% Původní design se mi líbil více 11% Vůbec se mi to nelíbí 13%

 


Souhlas se zpracováním osobních údajů pro účely zaslání dotazníku zákaznické spokojenosti
  1. Společnost Bc. Jana Malá, DiS., se sídlem Adamovská 1/803,Praha 4 - Michle 140 00. IČO 04421531 (dále jen „Správce“), aby ve smyslu nařízení Evropského parlamentu a Rady (EU) č. 2016/679 o ochraně fyzických osob v souvislosti se zpracováním osobních údajů a o volném pohybu těchto údajů a o zrušení směrnice 95/46/ES (obecné nařízení o ochraně osobních údajů) (dále jen „Nařízení“), zpracovával/a následující osobní údaje:

    • emailovou adresu
    • informace o zakoupeném zboží
  2. Výše uvedené osobní údaje budou zpracovány za účelem:

    • zaslání dotazníků pro zjištění zákaznické spokojenosti
  3. Souhlas udělujete na zpracování po dobu 60 dní a to za účelem:

    • zaslání dotazníků pro zjištění zákaznické spokojenosti
  4. Ke zpracování těchto osobních údajů Správce využívá tyto Zpracovatele:

    • Poskytovatel služby Heureka, provozované společností Heureka Shopping s.r.o., sídlem Karolinská 650/1, 186 00, Praha 8-Karlín
    • Případně další poskytovatelé zpracovatelských softwarů, služeb a aplikací, které však v současné době společnost nevyužívá.
  5. Osobní údaje nebudou předány mimo území EU.

  6. Souhlas se zpracováním lze vzít kdykoliv zpět, a to kliknutím na odkaz pro úpravu preferencí soukromí v dolní části webu, kde lze udělený souhlas e-shopu odvolat. Dále lze vzít souhlas zpět kliknutím na příslušný odkaz v emailu s dotazníkem spokojenosti. V takovém případě se odhlásíte z odběru na straně poskytovatele služby Heureka.

  7. Vezměte, prosíme, na vědomí, že podle Nařízení máte právo:

    • vzít souhlas se zpracováním osobních údajů kdykoliv zpět, toto zpětvzetí bude mít za následek ukončení zasílání dotazníku spokojenosti
    • požadovat po Správci informaci, jaké vaše osobní údaje zpracovává
    • vyžádat si u Správce přístup k vašim zpracovávaným osobním údajům a požadovat jejich kopii
    • u automatizovaně zpracovaných osobních údajů na jejich přenositelnost
    • nechat vaše zpracovávané osobní údaje aktualizovat nebo opravit, popřípadě požadovat omezení jejich zpracování
    • požadovat po společnosti výmaz vašich osobních údajů, pokud se nejedná o osobní údaje, které je Správce povinen nebo oprávněn dále zpracovávat dle příslušných právních předpisů
    • na účinnou soudní ochranu, pokud máte za to, že vaše práva podle Nařízení byla porušena v důsledku zpracování vašich osobních údajů v rozporu s tímto Nařízením
    • v případě pochybností o dodržování povinností souvisejících se zpracováním osobních údajů se obrátit na Správce nebo na Úřad pro ochranu osobních údajů